Šildymo sistema biuruose

23/12/2016 16:22

Šilumos siurbliai oras-vanduo skirti ne tik gyvenamųjų, bet ir komercinių patalpų šildymui. Jie šildo labai efektyviai, o naudoja nedaug energijos ir juos lengva pritaikyti bet kokio tipo patalpoms.

Tokią sistemą galima pritaikyti restorane, kuri ne tik šildys, bet turės funkciją ir vėsinti patalpas, be to karšto vandens ruošimas (gali būti 1000 l buferinis rezervuaras arba nuo 200 l iki 500 l karštam vandeniui gaminti) iki 65 C temperatūros. Įsirengus tokį įrenginį restorane: gaunama greita investicinė grąža, lengvas įrangos valdymas (vienas valdiklis gali valdyti iki 3 šilumos siurblių).

Aquarea šilumos siurbliais oras-vanduo šildomi radiatoriai yra 32% efektyvesni lyginant su standartiniais radiatoriais.

Šildymo sistemos paremtos šilumos siurbliais oras-vanduo yra visiškai nekenksmingos aplinkai palyginti su kieto kuro alternatyvomis, taip pat matomos ir daug mažesnės veiklos sąnaudos. Komercinio tipo patalpose nturėtų iškilti problemų jungiant prie esamos šildymo sistemos: ventiliatorinės spiralės; grindinio šildymo; 4 krypčių ir 2 krypčių konvektorių, buitinio karšto vandens rezervuarų.

Šilumos siurbliai oras-vanduo yra priskiriami elektros įrenginių grupei, todėl kaip ir visiems tokio tipo įrenginiams taip ir šiam yra reikalingas elektros energijos privedimas. Elektros energija turėtų būti privedama atsižvelgiant į patį įrenginį ar tai yra trifazis ar vienfazis (tai išsiaiškinti reikėtų pradžioje). Todėl rekėtų įvertinti ir tai, kad nutrūkus elektros tiekimui šis įrenginys sustos. Tokia situacija lems ir tai, kad sutrikus elektros tiekimui nebus šildomos patalpos bei kaitinamas vanduo.

Taip pat, reikėtų nustatyti tikslią vietą šiam įrenginiui statyti (dažniausiai jis kabinamas ant sienos). Be to, turi būti numatyta vieta visų komunikacijų pajungimui (dažniausiai pajungimai privedami iš įrenginio apačios). Kaip ir minėjome prieš tai apie elektros energiją, reikėtų ją davesti ir įrengti atitinkamą rozetę.

Šilumos siurbliai oras-vanduo, kai yra sumontuojami ir paleidžiami nereikalauja ypatingo dėmesio ir priežiūros. Dažniausiai šiems įrenginiams yra suteikiama dvejų metų garantija, tačiau nereikėtų manyti kad tik tokį laikotarpį jie tarnaus.

Back

Contact

Seoanalytics.lt SEO paslaugos

+37065521188

Optimizuokite savo interneto svetainę pasirinkę seoanalytics.lt ir mėgaukites akivaizdžiais rezultatais!

qrcode

© 2012-2023 seoanalytics.lt Visos teisės saugomos. Sukurta: SEO MAMA

Create a website for freeWebnode