Helijoratai.lt – kokybiškų paslaugų autoservisas

17/12/2019 23:49

UAB “Helijo ratai“ įmonė per daugiau nei 20 metų sukaupė kokybiškų paslaugų atlikimo patirties. Jei kitas servisas sako, kad neranda gedimo, jei siunčia nuo vieno meistro pas kitą. Jei jūsų automobilio gedimams defektuoti reikalingas ir elektrikas, ir kuro sistemos specialistas, ir važiuoklės meistras – „Helijo rataiautoservisas patogus, nes visų sričių specialistai po vienu stogu.

Helijo ratai autoservisas atlieka kompiuterinę diagnostiką. Jei jums aktualu stabdžių sistemos patikra ir remontas, važiuoklės remontas, pagrindinio diržo keitimas, šviesų reguliavimas, kondicionierių pildymas, automobilio paruošimas techninei apžiūrai, kreiptis reikia adresu: Jonavos g.106 Kaune.

Helijo ratai autoservisas Kaune dar vadinamas ratų centru, nes visos paslaugos ratams atliekamos ir kokybiškai, ir greitai. Visos paslaugos padangoms: padangų keitimas, padangų remontas, montavimas, ratų balansavimas ir ratų suvedimas.

Geriausia žinia automobilių vairuotojams ta, kad Helijo ratai autoservisas teikia itin paklausią ir reikalingą paslaugą – greitas tepalų keitimas. Jei turite laiko per pietų pertrauką, ar skubate į kelionę ir pamiršote pasirūpinti automobilio apžiūra, kas labai rekomenduojama, skubiai kreipkitės į Helijo ratai servisą. Jei nežinote, kur kokybiškos paslaugos ir už prieinamą kainą, paskambinkite mums, pasakysime adresą.

Kuo dar „Helijo ratai“ servisas gali pradžiuginti kokybiškų už prieinamą kainą paslaugų, ieškančius vairuotojus? Kondicionierių pildymas, padangų slėgio daviklių (TPMS) programavimas, žvakių keitimas, termostatų keitimas, generatoriaus, kuro siurblio keitimas, ir žinoma remontas, variklio galvos, vožtuvų ėmimas, smulkus elektrinės dalies remontas, elektros laidų keitimas, daviklių keitimas, lempučių keitimas.

Vardiname konkrečiai ir smulkiai, nes dažnas atvejis, kai atvykę klientai, sąvoką „variklio remontas“ įvardija, omeny turėdami „kuro sistemos remontą“, arba labai apmaudu, kai klientas norėdamas atlikti kompiuterinę diagnostiką, tikisi, ir turi nerealių lūkesčių, kad kompiuteris parodys konkrečius variklio darbo, purkštukų gedimus, visiškai nepagalvodamas, kad kompiuteris nerodo mechaninio nusidėvėjimo, gedimo.

Todėl dažnai tenka atsiradusį gedimą defektuoti mechaniniu būdu, t.y. jei tai dyzelinis automobilis, reikia išimti purkštukus ar kuro siurblį, ir jų darbą ir išpurškimo kiekius tikrinti ant specialaus stendo, jei tai žvakės, išsukinėti žvakes. “Helijo ratai” tas autoservisas, kuris džiugins kokybiškom paslaugom, bet ir profesionaliu aptarnavimu. Kviečiame apsilankyti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back

Contact

Seoanalytics.lt SEO paslaugos

+37065521188

Optimizuokite savo interneto svetainę pasirinkę seoanalytics.lt ir mėgaukites akivaizdžiais rezultatais!

qrcode

© 2012-2023 seoanalytics.lt Visos teisės saugomos. Sukurta: SEO MAMA

Make a free websiteWebnode