BIURO BALDAI: PASIRINKITE TAIP, KAD JIE TARNAUTŲ VERSLUI

13/04/2017 13:49

Norite turėti nepriekaištingos išvaizdos biurą? Graži, maloniai nuteikianti aplinka yra firmos „veidas“. Tai parodo įstaigos vadovų skonį, išskirtinumą ar originalumą. Jūsų klientas bus maloniai nustebintas, jeigu atėjus į įstaigą, jo žvilgsnis užklius už skoningo, rafinuoto, originalaus ar prabangiai atrodančio klasikinio interjero. Be abejo, norint sukurti tokią aplinką, kurioje klientai jaustųsi patogiai svarbiausią reikšmę turi biuro baldai.

Labai svarbu, kad biuro baldai būtų patogūs, kad tiek dirbantys žmonės, tiek klientai galėtų gerai jaustis, atsipalaiduoti. Dažniausiai naudojamas ir todėl reikšmingą vietą užimantis biuro baldas yra biuro kėdė. BRAND OFFICE (www.brandoffice.lt) baldų įmonė yra išskyrusi tris kėdžių tipus – tai darbuotojų kėdės, lankytojų ir vadovo kėdės. Kiekviena iš šių tipų yra išskirtinai pritaikytas besinaudojančiųjų poreikiams. Tai suteikia biurui solidumo ir komforto jausmą kiekvienai žmonių grupei.

 Planuodami savo įstaigos darbo zonas, nepamirškite ir poilsio vietos. Bent kelios minutės poilsio leis jūsų darbuotojams būti produktyvesniems ir laimingesniems savo darbe. Būtų gerai, kad poilsiui skirtumėte nors ir nedidelę atskirą zoną, kurioje būtų pagrindiniai šios zonos biuro baldai: staliukas, viryklė pasišildyti maistui ir išsivirti kavos bei kiti virtuvės ir poilsio zonos baldai. Tiesa, minkštasuolis šioje vietoje suteiks dar daugiau komforto.

Pirmą kartą į įstaigą įžengęs klientas, neabejotinai atkreips dėmesį ne tik į biuro baldus, tačiau ir į interjero detales, spalvas, interjero stilių. Ypač svarbi yra prekinio ženklo (angl. brand), logotipo vieta biure. Jie turėtų gražiai derėti prie bendro interjero. Tiek darbuotojų, tiek klientų akiai šios interjero detalės turėtų maloniai žiūrėtis ir suteikti gerų emocijų. Taip jūsų prekinis ženklas ilgiau išliks besilankančiųjų įstaigoje žmonių atmintyje. Pasitelkus tinkamas spalvas, formas tai įmanoma padaryti, todėl svarbu, kad įmonė, kuriai patikėsite savo biuro baldus, galėtų sukurti visą jūsų biuro baldų dizainą, atsižvelgdami į jūsų asmenišką, individualų poreikį, tinkamai parinkdami prekinių ženklų vietas, kad biuro interjeras būtų vieningas ir darnus.

Žinodama šiuos aspektus apima ir BRAND OFFICE (www.brandoffice) įmonės parenkami ir suprojektuojami biuro baldai, kurie derinami pagal stilių, biuro veiklą, poreikius ir viziją. Taip pat didelis dėmesys skiriamas biuro interjero detalėms: stendai, logotipai, paveikslai, įkvepiantys lipdukai, įsiliejimui į bendrą aplinką bei kiti biuro grafiniai sprendimai. Apgalvojus visas interjero detales bei pasirinkus tinkamą stilių, jūsų biuro baldai dar labiau paryškins įstaigos prekės ženklą. Todėl klientams apsilankymas šiame biure paliks neišdildomą įspūdį!

Daugiau informacijos:

Tel.: + 370 37 71 33 35

El. paštas: info@erdvus.com

Web: http://www.brandoffice.lt

 

Back

Contact

Seoanalytics.lt SEO paslaugos

+37065521188

Optimizuokite savo interneto svetainę pasirinkę seoanalytics.lt ir mėgaukites akivaizdžiais rezultatais!

qrcode

© 2012-2023 seoanalytics.lt Visos teisės saugomos. Sukurta: SEO MAMA

Make a free websiteWebnode