Kokį baseiną įsirengti namuose?

06/05/2020 19:18

Tikriausiai daugelis žmonių svajoja apie namą su baseinu arba bent jau baseiną savo sodyboje. Tačiau ši svajonė tuo pačiu ne mažiau ir gąsdina, vien pagalvojus apie jų priežiūrą, o ir baseinų įrengimas neatrodo toks paprastas dalykas. Todėl tie, kurie apie tai svajoja, daugiausiai kam ryžtasi – tai laikini pastatomi baseinai. Tokie baseinai paprastai ir greitai surenkami, o sezonui pasibaigus lengvai išmontuojami.

Tačiau pasak baseinų įrengimu užsiimančios aquaspektras.lt bendrovės, kokybiškai ir profesionaliai įrengti lauko baseinai reikalauja žymiai mažiau priežiūros, nei bet kokie laikini ar pripučiami. O norintiems turėti baseiną nuolatos, ypač dideliems vandens mylėtojams – tai absoliučiai tobula investicija. Pasinaudojus profesionalų pagalba, nereikės nuolatos galvoti, kada reikia keisti vandenį ir kaip užtikrinti reikalingą higieną ar vandens kokybę.

Šiuo metu lauko baseinai, nepaisant mūsų ne pačių palankiausių klimato sąlygų, vis labiau populiarėja ir Lietuvoje. Pagal poreikius baseinai gali būti masažiniai arba surenkami karkasiniai, iš stiklo audinio, polipropileno, stiro baseinai ar betoniniai. Baseinų įrengimas šiandien plačiai taikomas asmeniniams, ne tik SPA ar kitiems pramogų objektų poreikiams. 

Kalbant apie masažinius baseinus, jie labiau pritaikyti maloniam poilsiui, gali būti įrengiami tiek lauke, tiek viduje. Masažiniai baseinai, priešingai negu masažinė vonia, nereikalauja, kad vanduo būtų nuolatos išleidžiamas, o tai yra labai patogu. Juose sumontuota baseinų įranga bei filtrai užtikrina vandens kokybinius rodiklius. Tiesa, nepriklausomai, kur bus įrengiamas toks baseinas, siekiant išvengti daugybės bereikalingų rūpesčių, dar projektuojant ar rekonstruojant namą, reikėtų pasikonsultuoti su specialistais.

Ne mažiau populiarūs yra ir karkasiniai baseinai, kurie įrengiami kieme, terasoje ar ant stogo. Šie lauko baseinai gali būti įvairių formų, dydžių, gylio ir pločio. Atsižvelgiant į jų formą, šių baseinų įrengimas galimas pilnai ar dalinai įleidžiant į žemę arba pastatant ant žemės paviršiaus. Į visų šių baseinų įrangos komplektaciją įeina filtravimo sistema, kiti būtinieji priedai bei kopėtėlės, priklausomai nuo to, koks baseinas yra įrengiamas. Įrengiant baseiną lauke, labai svarbu yra numatyti tinkamą vietą sklype, idealu – saulėta ir atvira nuo medžių.  

 

Back

Contact

Seoanalytics.lt SEO paslaugos

+37065521188

Optimizuokite savo interneto svetainę pasirinkę seoanalytics.lt ir mėgaukites akivaizdžiais rezultatais!

qrcode

© 2012-2023 seoanalytics.lt Visos teisės saugomos. Sukurta: SEO MAMA

Make a free websiteWebnode